Over ons

Wij zijn een jong en dynamisch
onderzoeks- en adviesbureau dat
landelijk werkt op het gebied van
kabels- en leidingen opsporingsonderzoek.

Wat wij doen

Met behulp van non-destructieve en geavanceerde grondradarapparatuur, onderzoeken wij de ondergrond om infrastructuur in kaart te brengen. Dit noemen wij een digitale proefsleuf. Wij kunnen dit onderzoek uitbreiden door proefsleuven te graven om de nauwkeurigheid te bevestigen en de ligging met RD-coördinaten bekend te maken.

De onderzoeksresultaten worden conform de NLCS in digitale tekenbestanden uitgewerkt en opgeleverd, vergezeld met een fotorapportage.Met onze onderzoeksuitkomsten worden de risico’s op graafschade volledig in 2D of 3D in kaart gebracht. Daarmee kunnen vertraging en faalkosten tijdens de realisatie van projecten worden voorkomen.

 

Op deskundige en vakkundige wijze voeren wij werkzaamheden uit ten behoeve van het:

  • bevestigen van KLIC-gegevens. Bij geconstateerde fouten kunnen wij deze aanvullen en/of verbeteren;
  • opsporen van niet gereviseerde kabels en leidingen;
  • opsporen van weesleidingen;
  • opsporen van rioolleidingen, -putten en overstortpuntenzoeken;
  • zoeken naar ruimte in kabel en leiding tracés ten behoeve van nieuwe aanleg (onder andere warmtenetten).

Onze werkzaamheden voeren wij uit voor grondeigenaren, overheden, kabel en leidingen beheerders, aannemers, advies- en ingenieursbureaus.

Wij werken conform het kwaliteitsmanagementsysteem NEN-EN-ISO 9001:2015. Dat betekend dat wij al onze werkzaamheden conform de structuur van de ISO-norm realiseren, waarbij veel aandacht voor het risicomanagement is.

 

Wij willen de beste kwaliteit aan onze opdrachtgevers geven.

Grondradar B.V. heeft de Govenance Code Veiligheid in de Bouw onderschreven. 

De onderschrijving met de hierbij behorende kernwaarden, uitgangspunten en onze visie hierop zijn via de website in te zien en te downloaden.

Al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd.

Veiligheid en veilig werken gaat boven alles.

Werken bij:

U kunt altijd een open sollicitatie sturen inclusief CV via onze contactpagina. We zullen uw gegevens bewaren en contact met u opnemen zodra er een vacature ontstaat die past bij uw profiel.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een Grondradar Operator / Landmeter. Benieuwd naar de functie? Zie onderstaande link: